linija.png

Ljeto smo tako dugo čekali,ali nije nas baš posluzilo lijepo vrijeme kakvom smo se nadali,pa smo ovog ponedeljka ugrabili malo Sunca I toplog vremena I otišli na izlet.Kako smo čitavo vrijeme mrljivo učili,radili I sticali sve više znanja zasluzili smo da se malo razonodimo I relaksiramo u prirodi.Svi smo veseli,raspoloženi I spremni za igru.Vrijeme smo proveli na Ušću gdje smo uživali u prirodnim ljepotama,zelenilu,rijeci,u svjezem vazduhu.Igrali smo se,šetali I vratili puno utisaka.

Zahvaljujući  talentu, maštovitosti i kreativnosti šest studenata završne godine osnovnih studija Fakulteta vizuelnih umjetnosti u Bijelom Polju, Univerziteta Mediteran, boravak  u našem centru  više neće biti isti.  Unutrašnjost  naseg Centra od danas krase raznovrsni motivi iz prirode, dječji likovi i druge slike koje su oslikali ovi mladi ljudi, pokazujući da osim nadarenosti za umjetnost  posjeduju još jednu vrlinu, ljudskost i humanost.

     

       Unija srednjoškolaca Crne Gore u saradnji sa Centrom za stručno obrazovanje, a uz podršku SHL (SCHULER HELFEN LEBEN) fondacije iz Berlina je sa našim Centrom 4. maja 2018.godine organizovala projektnu aktivnost – volonterski rad srednjoškolaca.

Dokaz i potvrdu da u životu nisu najbitnije brojne prestižne nagrade,već osmijeh i sreća na licima djece dala nam je aktuelna mis Crne Gore Natalija Glušević.Ona je danas posjetila Centar ,,Tisa“ kako svojim prisustvom,lijepom riječju,tako i brojnim poklonima je uljepšala dan našoj djeci.

Delegacija Opštine Bijelo Polje na čelu sa predsjednikom Petrom Smolovićem i sekretarkom Sekretarijata za lokalnu samoupravu Saidom Čikić danas je posjetila naš Centar  koji je nedavno rekonstruisan. Srdačno smo sa našim korisnicima dočekali delegaciju,a direktor Ensad Omerovic je predstavio delegaciji postignute rezultate našeg Centra.

Broj pregleda članaka
151755
Go to top